Prismecertifikatet_-Logo-Sticker_-Blue_2024_RGB

Udtalelser fra Prismecertificerede dagtilbud

”I Tusindfryd startede de pædagogiske samtaler om køn og identitet som en reaktion på nogle udtalte sociale mønstre, vi så blandt børnene, og som syntes gå i arv. Vi undersøgte, hvad der var af tilgængelig viden og erfaringer for at forstå̊, hvordan vi selv gennem ubevidst formidling af normer og kulturer kunne være en del af problemet, men også̊ hvordan vi kunne blive en del af løsningen.

Alle medarbejdere deltog i Prismecertifikatets efteruddannelsesforløb. Vores visioner fik nyt liv, arbejdet fik fagligt indhold, klare strukturer, og vigtigst af alt: Tid nok til hele forløbet. Prismecertifikatet gav os nøglerne til at iværksætte en progressiv forandringsproces.”

Link til website

”Ved at gennemgå de forskellige forløb i Prismecertificerings processen, har vi begivet os ud på en særdeles berigende rejse, der har givet vores professionelle arbejde et kvalitetsløft uden lige.

Vi har undervejs lært så meget. Vi er blevet ekstremt inspireret, og vi har udviklet et afgørende normkritisk blik på vores egen praksis. Vi er ikke bare blevet meget klogere og mere bevidste, – vi er blevet dygtigere!!

At blive Prismecertificeret har været uddannelsesforløb, som vi ikke ville have været foruden.

Hele vores organisation, der er en stor vuggestue og børnehave, har med Prismecertifikatet fået det, vi vil kalde en professionel håndsrækning ud i, hvordan vi kan arbejde med køn og normkritik.

Vi oplever certificeringsforløbene som en helt igennem genial hjælp til selvhjælp til daginstitutioner, der ønsker at arbejde med ligestillings pædagogik via en normkritisk tilgang. Vi er blevet guidet med bl.a. nyeste teoretiske viden, tips til aktionslæring forløb, praksisnære refleksions og debat spørgsmål, konkrete redskaber til vores hverdag med børnene. Det hele præsenteret meget overskueligt og tilgængeligt.

Vi har fået virkelig god støtte og support undervejs, og alt er bare gennemført tjekket. Det har været en sand fornøjelse, for såvel ledelse som pædagoger, at gå i gang med et så inspirerende og veltilrettelagt forløb.

Martha Hjemmet oplever, at det har været en stor gevinst, at vi kunne arbejde med det hele i eget hus og i et tempo, der blev skræddersyet til os og vores øvrige hverdag. Det var fantastisk givende, og vi kan kun anbefale, at man som daginstitution vælger at blive Prismecertificeret.”

“I skal vælge at tage certificeringskurset fordi; det giver et nyt og nødvendigt blik på inklusionsopgaven.
Materialet er en spændende pakke med en god blanding af praktiske øvelser, veldokumenteret teoretisk viden, film og billeder.

Selvom vi har arbejdet normkristisk i flere år, så gav kurset os ny viden og nye ideer til den pædagogiske praksis, og det var sjovt oveni.

Det har hjulpet os til at blive endnu skarpere på at arbejde normkritisk, samt til at blive endnu bedre til at møde hver enkelt barn med nye øjne hver dag og dermed skabe flere muligheder for alle børn.
Så om man er ny i denne måde at arbejde på pædagogisk og medmenneskeligt eller med erfaring som os, så tag kurset som en guide og inspiration til at være medskaber af det gode børneliv. Vær med til at sikre og skabe fundamentet for, at vores børn tør vælge at være lige akkurat dem de er, og drømmer om at være!”

”Kurset har højnet professionalismen i Børnebyen Vandværket og med dette et bedre børnemiljø. Ved at få sat gang i en refleksion fik vi gjort op med egne personlige normer, som vi ubevidst selv var præget af og vi fik værktøjer til at forstå og handle anderledes og til at gøre op med den traditionelle pædagogiske prægning af kønsstereotyper. Vi fik redskaber til at se barnet, ikke kønnet, blev meget mere inkluderende og professionelle. Vi er super glade for at have gennemgået kurset. Vi er stolte af nu at kunne levere en normkritisk faglig pædagogik”

Hvad får du ud af kurset?

Kontakt

Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål eller gerne vil vide mere

Vent venligst...
Certificerede • PRISMECERTIFIKATET